Fietstochten weer succesvol


Maandag, dinsdag en woensdag zijn gasten en leden onder leiding van Jan en Ien Mulder weer op de fiets gesprongen en hebben bij elkaar zo’n dikke 150 kilometer door Nederland, België en Duitsland gefietst.
Op maandag een rondje door de gemeenten Maaseik en Dilsen-Stokkun waarbij we bij twee tussenstops de koffie met vlaai en een stevige lunch goed hebben laten smaken.
Dinsdag was het een Nederlandse tocht naar het mooie Valkenburg. Enkele stukken “vals plat” zorgden er voor dat ook hier de koffie met vlaai en de lunch meer dan welkom waren.
Op woensdag de kortste route met een stukje trappen door Duitsland. Gelukkig vielen er maar een paar druppeltjes regen. Het meeste vocht in de kleding was van het zweet door de inspanning en het zitten op niet zo droge stoelen bij, jawel opnieuw koffie en gebak.
De voorlaatste etappe leidde naar het IJzerenbos in Susteren waar de laatste fietslunch werd genuttigd. Na drie dagen fietsen werd het evenement afgesloten met een drankje op het terras van ons Praethuys. Gezellig.

Hieronder een foto-impressie van drie dagen plezier op de fiets.
Dank je wel Jan en Ien!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.