Coronavirus 6


Eerder dan verwacht heeft de regering op 6 mei de nieuw maatregelen met betrekking tot het bestrijden van het coronavirus bekend gemaakt. Nederlandse maatregelen tegen het coronavirus De Nederlandse corona-aanpak is er erop gericht om het virus maximaal onder controle te houden, de zorg niet te overbelasten en kwetsbare mensen in de samenleving te beschermen.
Inmiddels zijn er door de naleving van de maatregelen sinds maart goede resultaten bereikt, de cijfers laten een positieve ontwikkeling zien. De eerste uitbraakfase van het virus ligt daarmee achter ons. Nu komt er stap voor stap meer ruimte in de anderhalvemetersamenleving. Het versoepelen van maatregelen is alleen mogelijk als de ontwikkeling van het virus dit toelaat. Als het echt nodig is, dan kan een besluit om meer ruimte te geven weer worden teruggedraaid.
Gevolgen voor Atlanta De nieuwe maatregelen die op 6 mei wereldkundig zijn gemaakt heeft nog steeds vervelende gevolgen voor het kamperen. De minister president vertelde dat de Gemeenschappelijke was- toilet en douchevoorzieningen op campings zijn gesloten tot 1 juli 2020. Uit het oogpunt van hygiëne en gezondheid dient een camping wel over voldoende toilet-en douchegelegenheid te beschikken. Door de corona maatregelen kunnen wij daar nu niet aan voldoen. Een caravan met alleen een toilet is niet voldoende om te kunnen kamperen.

Dat betekent dat kamperen op het terrein van Atlanta niet mogelijk is tot 1 juli.

Dagrecreatie is wel mogelijk voor de A leden die gebruik kunnen maken van het toilet in hun eigen kampeermiddel. Bij dagrecreatie gelden de bekende maatregelen zoals: Was vaak je handen. Schud geen handen. Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.